Majlis Amal Hari Palestin Bersamamu

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Dengan hormatnya dimaklumkan, Jabatan Sastera DBP akan mengadakan Majlis Amal Hari Palestin Bersamamu pada 6 Februari 2009. Pelbagai acara diadakan untuk mendapatkan kutipan amal untuk Palestin. Antara acara yang bakal berlangsung pada hari tersebut ialah Persembahan Amal Kumpulan Cahaya, UiTM, Sesi Kraf Tangan Bersama-sama PURNAMA, Sesi Lelongan (Hamper) Buku Sastera, Baca Puisi dan sebagainya. Pada sebelah malamnya pula merupakan acara kemuncak kerana akan berlangsung program Deklamasi dan Nyanyian Lagu Puisi.

Selain itu, akan diadakan juga tayangan amal filem “Wayang” karya dan arahan Prof. Dr. Hatta Azzad Khan. Tayangan amal ini bertujuan bagi mengumpul sumbangan untuk tabung Palestin Bersamamu.

Untuk makluman, tayangan amal ini akan diadakan pada 6 Februari 2009, bermula jam 9 hingga 10.10 pagi di Auditorium DBP. Untuk menyaksikan tayangan filem ini, tiket-tiket berharga minimum empat ringgit sahaja boleh didapati di Bahagian Penerbitan Sastera dengan menghubungi Sdr. Norazian Ahmad di sambungan 2604, Sdr. Nurdiana Mohd Noor di sambungan 2682 atau Sdr. Md Shukri Hamzah di sambungan 2673 sebelum 5 Februari 2009. Tiket adalah terhad.

Tuan/Puan dijemput hadir ke DBP sambil beramal untuk tabung Palestin Bersamamu.

Fazilah Mohamedeni
fazilah[AT]dbp.gov.my
Urus Setia Sahabat PURNAMA

1 komen:

lanterajiwa said...

Tempahan T-Shirt KERANDA 152

Merujuk kepada salah satu program "Perarakan Keranda" – dinamakan Keranda 152 yang akan diadakan pada pertengahan bulan Februari oleh Gabungan Penulis Nasional (Gapena) maka aku telah mengambil keputusan untuk mempercepatkan tarikh akhir tempahan t-shirt KERANDA 152 kepada 04 Februari 2009 (Rabu) di mana sebelum ini tarikh akhirnya ialah 13 Februari 2009. Ini supaya para pembeli dapat memakai t-shirt tersebut pada hari perarakan yang akan dinyatakan tarikh kemudian.

Informasi t-shirt :

* Saiz XS, S, M, L dan XL.
* Cetakan bersaiz A4 (depan sahaja).
* T-shirt terdapat 2 color sahaja iaitu putih dan hitam.


T-shirt warna putih

* Cetakan 2 warna (Maroon & Hitam)
* Harga : RM 25.00 (tidak termasuk kos penghantaran)


T-shirt warna hitam

* Cetakan 2 Warna (Merah & Putih)
* Harga : RM 27.00 (tidak termasuk kos penghantaran)


Kos biaya hantar

* RM 5.00 (semenanjung Malaysia)


Bayaran boleh dibuat di Maybank 1580 6001 3854 (Meor Khairol Nizam)

Emailkan ke lanterajiwa@gmail.com
nama, alamat penghantaran, saiz, no. telefon dan bukti pembayaran (attach)...

Tarikh akhir tempahan : 04 Februari 2009 (Rabu)

T-shirt akan mula dicetak pada 05 Februari 2009 (Khamis)


http://lantera-jiwa.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin
top