Apabila Mantan MPR Beri Ucapan Merdeka


Sila klik pada imej untuk kepuasan membaca.


p/s: minta maaf sangat, hanya ini saja mantan-mantan yang sempat di'wawancara' dalam masa singkat. Harap tak ada yang terasa hati. Kita simpan untuk perayaan lain pula :)


8 komen:

Nissa' Yusof said...

anugerah ucapan paling panjang nampaknya dapat kat abang salman, anugerah ucapan paling pendek untuk fahd razy =)

Salman Sulaiman said...

Terima kasih Nissa' atas anugerah (Hih hih hi!). Nampaknya anugerah yang diberikan berjaya dibolot oleh kedua-dua mantan MPR tahun 2000. Sepasang sahabat yang sebilik ketika sama-sama berkuliah di Country Height Resort dulu. Aduh, komen ini pun pastinya akan dapat anugerah komen paling panjang juga untuk 'entri' terbaru ini. Letihlah nanti Nissa' nak kena bagi anugerah selalu. Cukuplah dulu.

Nisah Haji Haron said...

Kreatif sekali gaya menyusun ucapan mantan!

hani salwah yaakup said...

Kredit untuk Nissa' Yusof untuk idea ucapan mantan yang menarik ini...

Azree Ariffin said...

Salam Hari Kemerdekaan dan Menyambut Ketibaan Ramadan!

Kreatif sekali idea Nissa'!

Rai said...

Nanti hari raya boleh bagi ucapan lagi.Kalau ada mantan yg naik pelamin pun boleh bagi ucapan jugak.Contohnya, selamat pengantin baru hanie salwah ke...selamat pengantin baru nissa' yusof ke...hehehe!

Nissa' Yusof said...

terima kasih kepada jadual yang membolehkan saya dapat cuti merdeka yang panjang. hehe. kak rai, ucapan pengantin lama pun boleh buat juga =)

hani salwah yaakup said...

Tersedak saya baca komen kak rai tu...hahahaha! Kelakar!

Blog Widget by LinkWithin
top